Pga. ökad ordervolym kan behandlingstiden ta lite längre tid. Vänligen var medveten om detta när du gör din beställning. Vi tackar för ditt tålamod.

Gin

Det finns 24 produkter.

Vi på Burkbolaget har en lång erfarenhet samt passion för spritdrycker och gläds åt att kunna hjälpa just er med att finna den dryck ni söker. Oavsett om ni är ute efter en populär dryck eller en smaklig upplevelse så har vi den rätta drycker för er. Några av våra populära Gin märken är internationella klassiker från Hendricks, Tanqueray, Gordon...

Vi på Burkbolaget har en lång erfarenhet samt passion för spritdrycker och gläds åt att kunna hjälpa just er med att finna den dryck ni söker. Oavsett om ni är ute efter en populär dryck eller en smaklig upplevelse så har vi den rätta drycker för er. Några av våra populära Gin märken är internationella klassiker från Hendricks, Tanqueray, Gordon’s samt Bombay Sapphire eller Beefeater.
Gin är en dryck smaksatt med enbär som uppfanns i Nederländerna på 1600-talet. Namnet Gin kommer ifrån det nederländska ordet för enbär som är genever. De flesta Gin sorterna är färglösa men kommer också i en blå färg, smaksatta med olika örter för att erbjuda en unik karaktär.  De populäraste Gin sorterna är London Gin, Dry Gin eller Fransk Gin.

Less
Mer
Showing 1 - 24 of 24 items

Filter by: