Pga. ökad ordervolym kan behandlingstiden ta lite längre tid. Vänligen var medveten om detta när du gör din beställning. Vi tackar för ditt tålamod.
Larsen V.S.O.P. 40% 1 ltr. Expand

Larsen V.S.O.P. 40% 1 ltr.

Larsen cognac Larsen cognac

Ny

Serveras lämpligen som en digestif efter maten, gärna med en kopp nybryggt kaffe och en bit mörk choklad till.

Mer detaljer

99+ produkter i lager

434 SEK

inkl.

434 SEK per Liter

Larsen Cognac grundades 1926 av norrmannen Jens-Reidar Larsen, som vid ett besök i Cognac i södra Frankrike blev så förtjust i landskapet (och i drycken) att han valde att stanna. Larsen Cognac är fortfarande ett familjeföretag, och det är idag Jens-Reidars sonson, Frédéric Larsen, som är VD. 

Förutom att Larsen har lyckats att behålla företaget i familjens ägo, har man också varit mycket noga med att hålla en tydlig smakprofil på alla sina cognacs. Då andra producenter med tiden låtit fatkaraktären bli allt mer dominerande har Larsen varit noga med att behålla en ren och fruktig stil, med inslag av aprikos och persika. 

Larsen VSOP är kanske den mest prisvärda cognacen i Larsens sortiment. Fatlagringen på i genomsnitt sex år ger en perfekt balans till den runda, söta fruktigheten som är Larsens adelsmärke. Doften är elegant med lätt rostad fatkaraktär och inslag av pomerans och fläder. Smaken är medelfyllig och fruktig, med toner av persika och mandel och med rostad fatkaraktär i den långa och eleganta eftersmaken.

CN code2208
Volume1
Alcohol40

Write a review

Larsen V.S.O.P. 40% 1 ltr.

Larsen V.S.O.P. 40% 1 ltr.

Serveras lämpligen som en digestif efter maten, gärna med en kopp nybryggt kaffe och en bit mörk choklad till.