Pga. ökad ordervolym kan behandlingstiden ta lite längre tid. Vänligen var medveten om detta när du gör din beställning. Vi tackar för ditt tålamod.
Larsen Cognac V.S 40% 1 ltr. Expand

Larsen Cognac V.S 40% 1 ltr.

Larsen cognac Larsen cognac

Ny

Larsen Cognac V.S 40% 1 ltr.

Mer detaljer

99+ produkter i lager

384 SEK

inkl.

384 SEK per Liter

Larsen Cognac grundades 1926 av norrmannen Jens?Reidar Larsen, som vid ett besök i Cognac i södra Frankrike blev så förtjust i landskapet (och i drycken) att han valde att stanna. Larsen Cognac är fortfarande ett familjeföretag, och det är idag Jens?Reidars sonson, Frédéric Larsen, som är VD.
Förutom att Larsen har lyckats att behålla företaget i familjens ägo, har man också varit mycket noga med att hålla en tydlig smakprofil på alla sina cognacs. Då andra producenter med tiden låtit fatkaraktären bli allt mer dominerande har Larsen varit noga med att behålla en ren och fruktig stil, med inslag av aprikos och persika.
Man har även bevarat traditionen att blanda från så många av deldistrikten i Cognac som möjligt. Larsen VS är basen i Larsens portfölj, och den mest sålda buteljimporterade cognacen i Sverige. Grunden är noga utvalda destillat från alla sex deldistrikten, med en genomsnittlig fatlagring på fyra år. Larsen VS har en fruktig och elegant doft med inslag av aprikos och lindblom. Smaken är fruktig och mjuk med väl balanserad fatkaraktär och lång eftersmak med toner av tobak och persika.
Förutom det klassiska sättet att njuta cognac – som avec till kaffet – är en fruktig cognac som Larsen VS utmärkt även som bas i drinkar. Prova gärna en Cognac och Tonic eller en klassisk svensk mahognygrogg – cognac och sockerdricka.

CN code2208
Volume1
Alcohol40

Write a review

Larsen Cognac V.S 40% 1 ltr.

Larsen Cognac V.S 40% 1 ltr.

Larsen Cognac V.S 40% 1 ltr.