Pga. ökad ordervolym kan behandlingstiden ta lite längre tid. Vänligen var medveten om detta när du gör din beställning. Vi tackar för ditt tålamod.
Beefeater London Dry Gin 40%1l Expand

Beefeater London Dry Gin 40%1l

Ny

99+ produkter i lager

245 SEK

inkl.

245 SEK per Liter

Beefeater London Dry Gin tillhör de största ginsorterna i världen och är enligt producenten den gin som exporteras mest i världen. Beefeater London Dry Gin går att finna i över 170 länder över hela vårt klot. Precis som namnet antyder produceras den i Storbritanniens kära huvudstad London, närmare bestämt i Kennington.

När vi steg i det nya millenniet fick även förpackningen sig en ny fräsch kostym. Receptet anknyter tillbaks till år 1820, då apotekaren James Burrough försökte finna den rätta balansen mellan olika mängder och ingredienser. Än idag används samma hemliga recept.

Bakgrunden till epitetet Beefeater är omtvistat, det lär finnas två huvudsakliga teoirer. Den förste är att uttrycket refererar till att de starka och farliga väktarna av Tower of London varje dag erhöll en stor portion biffstek, för att bevara sina kroppshyddor. Den andre är att vakterna var tvungna att varje dag provsmaka drottningens, i syfte att säkerställa att den inte var förgiftad.

CN code2208
Volume1
Alcohol40

Write a review

Beefeater London Dry Gin 40%1l

Beefeater London Dry Gin 40%1l

Några passande drinkrecept på Beefeater London Dry Gin:Ruby GimletJokerMamie TaylorSmoking Martini,VanillatiniSingapore SlingÄppelvodka MartiniMojito,Virgin MaryCeeDeeGinger CocktailWhite Lady