Pga. ökad ordervolym kan behandlingstiden ta lite längre tid. Vänligen var medveten om detta när du gör din beställning. Vi tackar för ditt tålamod.
Campari 25% 1 l. Expand

Campari 25% 1 l.

Ny

Några passande drinkrecept på Campari: Caipirinha,AphjärnaRuby RedCaliforniaAmericanoBrother

Mer detaljer

99+ produkter i lager

291 SEK

inkl.

211 SEK per Liter

Campari, eller Campari Bitter, serverades för första gången i Milano i mitten av 1860-talet. Platsen var Caffé Ristorante Camparino i Milano. Bakom det hemliga receptet låg Gaspare Campari, som under sin arbetsvistelese på caféer väckte sitt intresse för att skapa olika spritsorter. Med tiden började Gasapare sälja sin sprit inte bara på sitt eget café, utan också till andra caféer och ruljansen var igång.

Sönerna tog vid faderns död över företaget och vidareutvecklade konceptet, som idag har gjort Campari till ett av de mest välkända begreppen inom branschen. Faktum är att vi hittar en flaska i så gott som vilken bar som helst, runt om vårt klot.

Camparis smak är tydligt bittersöt, och drickes lämpligen med is i ett highballglas tillsammans med exempelvis apelsinjuice, soda eller bitterlemon. Campari ingår även som excentrisk smaksättare i ett flertal välkända drinkrecept.

CN code2208
Volume1
Alcohol21

Write a review

Campari 25% 1 l.

Campari 25% 1 l.

Några passande drinkrecept på Campari: Caipirinha,AphjärnaRuby RedCaliforniaAmericanoBrother