Pga. ökad ordervolym kan behandlingstiden ta lite längre tid. Vänligen var medveten om detta när du gör din beställning. Vi tackar för ditt tålamod.
Grand Sud Merlot 3L BiB Expand

Grand Sud Merlot 3L BiB

Ny

Rött vin från distriktet Languedoc-Roussillon, Pays d'Oc i Frankrike av Les Grands Chais de France.

Mer detaljer

99+ produkter i lager

113 SEK

inkl.

38 SEK per Liter

Denna Merlot i 1 liters miljöförpackning är ett prisvärt kvalitetsvin som passar utmärkt till grillat kött som fläskfilé och kyckling och inte minst som ett trevligt sällskapsvin.
Grand Sud har redan rönt stora framgångar i Europa, nu är det Sveriges tur att hänföras! Det franska succévinet Grand Sud Merlot är Sveriges första vin på 1-liters PET-flaska.

Druvorna till det populära vinet är tagna från området Vin de Pays d’Oc i sydvästra Frankrike. Resultatet är ett smakrikt mjukt, generöst och fruktigt vin med inslag av mörka bär. Att flaskan i princip är okrossbar gör den till det självklara valet för picknick och utflykter!

Den smarta PET-flaskan har många fördelar, inte minst för miljön. En studie som genomförts av Systembolaget visar klart att PET-flaskan har en lägre miljöpåverkan än glasflaskorna. Den primära orsaken till detta är vikten. PET-flaskan är lätt, vilket betyder mindre energiåtgång vid transporter, som i sin tur resulterar i lägre transportkostnader.

Återvinningsaspekten är en annan fördel. Varje år säljs cirka 600 miljoner PET-flaskor i Sverige och av dessa återvinns mellan 73–92 procent. Grand Sud Merlot säljs med en kronas pant och givetvis går det att lämna flaskan i samtliga återvinningsstationer för PET-förpackningar runt om i landet.

CN code2204
Volume3
Alcohol13
Förpackningsenhet1

Write a review

Grand Sud Merlot 3L BiB

Grand Sud Merlot 3L BiB

Rött vin från distriktet Languedoc-Roussillon, Pays d'Oc i Frankrike av Les Grands Chais de France.